Your shopping cart is empty!

Body Milk for Children

Rating: Not Rated Yet
Product ID:PS_F1600053

Description

If your worried about your little ones' skin, the body milk for children is a must among the moisturising creams in your children's products. This body milk is hypoallergenic and it has a physiological pH, just the one your children need. It has 93.5 % natural ingredients (some of them coming from organic farming), such as argan oils, musk rose, olive and jojoba, aloe vera, oat, marigold and shea butter. Dermatologically tested, not on animals. Free from mineral oils, monoparticles, colourings, phthalates, allergens, GMO and MIT. Approx. content: 300 mL.

Purchase terms

Attention! Šīs preces vidējais piegādes laiks ir 2 (divu) 4( četru) kalendāro nedēļu laikā.
Images Produktu attēliem ir ilustratīva nozīme un tie ir kā piemēri. Produkta aprakstā esošie video ir paredzēti tikai informatīviem nolūkiem, tāpēc tajos iekļautā informācija var atšķirties no paša produkta. Krāsas, piezīmes, parametri, izmēri, izmēri, funkcijas, un/vai jebkuras citas oriģinālo izstrādājumu īpašības var atšķirties no to faktiskā izskata, tāpēc, lūdzu, skatiet produkta specifikācijās norādīto produkta aprakstu. Ja Jums ir kādi jautājumi, mēs vienmēr gaidām Jūsu zvanu +371 27535412

Reviews

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Please write your (short) review....(min. 50, max. 2000 characters)
First: Rate the product. Please select a rating between 0 (poorest) and 5 stars (best). Rating:
Characters written:

Add comment

Security code Refresh

Back to: Bath time

Wishlist Products

You have no product in wishlist.

Compare Products

You have no product to compare.

Bestsellers

• +37127535412 on weekdays from 10:00 to 18:00
  • DELIVERY in Latvia, Estonia and Lithuania more
  • Free of charge pick-up point more