Klientu apkalpošanas dienests: +371  27 535 412  Daba laiks darbdienās 10.00–18.00

Jūsu grozs ir tukšs!

Piegāde

Drukāt

1. Bezmaksas - Preču saņemšana mūsu birojā​
Iepriekš sazvanoties !
kontakttālrunis : (+371) 27 535 412
Rīga, Stabu iela 47, 2 stāvs, 1a - 3 kab.

Ja Jūs izvēlaties saņemt preces birojā, tad preci Jūs varat saņemt 3 darba dienu laikā (ja prece ir pieejama) kopš pasūtījuma veikšanas. Saņemšanas laiks ir norādīts ar nosacījumu, ja prece ir pieejama, un nauda ir ieskaitīta uzņēmuma kontā. Mēs Jums nosūtīsim e-pastu uz Jūsu norādīto e-pasta adresi, kā arī īsziņu uz Jūsu norādīto tālruni, kad preces būs gatavas saņemšanai. Pasūtījumus mēs uzglabājam 15 darba dienas; ja šajā periodā Jūs preces nevarat izņemt, lūdzam mūs informēt, sūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Lai saņemtu pasūtījumu, ir nepieciešams:

1. Pasūtījuma numurs

2. Personu apliecinošs dokuments (pase vai eID karte).

3. Ja pasūtījumu saņems cita persona – norādiet to, veicot pasūtījumu vai sazinieties ar mums kontakttālrunis + 371 27535412 vai e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

2. Piegāde ar Latvijas Pasts visā Latvijas teritorijā

SŪTĪJUMS IZSNIEGŠANAI PASTA NODAĻĀ

Preci Jūs varat saņemt 3-10 darba dienu laikā (ja prece ir pieejama) kopš pasūtījuma veikšanas. Saņemšanas laiks ir norādīts ar nosacījumu, ja prece ir pieejama, un nauda ir ieskaitīta uzņēmuma kontā.

Jūs saņemsiet no Latvijas Pasta uzaicinājumu ierasties pasta nodaļā saņemt savu preci.

Ja neatradāt atbildi uz savu jautājumu, lūdzu, zvaniet mums:kontakttālrunis + 371 27535412 vai rakstiet e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Līdz 3 kg

Līdz 5 kg