IEPIRKUMU SARAKSTS SKOLAI - RAKSTĀMPIEDERUMI, APĢĒRBI, APAVI UN DAUDZ KAS CITS

Pēdējā vasaras mēnesī, īsi pirms mācību gada sākuma, pienācis laiks iegādāties skolas piederumus. Gatavošanās skolai ir diezgan darbietilpīgs process, kas no pieaugušajiem prasīs daudz laika un pacietības. Topošo pirmklasnieku vecāki ir visvairāk noraizējušies, un tas nav pārsteidzoši, jo ir ļoti svarīgi, lai mazulis tiktu nodrošināts ar visu nepieciešamo, lai dotos uz skolu. Bieži vien mammas un tēti, satraukušies, var iegādāties vairākas dienasgrāmatas un milzīgu skaitu nevajadzīgu piezīmju grāmatiņu, bet aizmirst par pašu nepieciešamāko – pildspalvu.

KĀ IZVĒLĒTIES ROTAĻLIETAS BĒRNAM?

Neviens no bērnu aktivitāšu veidiem, īpaši agrā bērnībā, nevar attīstīties tīri verbālā līmenī, ārpus objektīvās vides, tāpēc bērnu rotaļlietu nozīmi diez vai var pārvērtēt. Priekšmetu vakuuma apstākļos bērnam pazūd vēlme apgūt jaunas lietas, rodas apātija utt. Mūsdienu rotaļlietu daudzveidībā vecākiem bieži vien ir grūti noskaidrot, kas noder mazulim, ko bērns spēlēs. , kādu rotaļlietu nopirkt un iepriecināt mazuli. Šajā rakstā esam mēģinājuši apkopot pamatprasības bērnu rotaļlietām, kas jāzina, izvēloties rotaļlietas maziem bērniem.