KĀ SAGAIDĪT JAUNO GADU AR BĒRNIEM

Bērnu Jaunais gads Pieaugušo brīvdienās bērniem bieži ir garlaicīgi un neinteresanti, taču vecāki var lauzt šo stereotipu un sarīkot bērniem neaizmirstamu Jaungada ballīti. Priecīgi smiekli, jautrs troksnis, dzīva komunikācija un spilgtas emocijas – tās ir galvenās ģimenes vērtības!

Jaungada klasika

Populārākais risinājums Jaunā gada svinēšanai ir pašmāju mielasts. Ja pieiet šim jautājumam ar izdomu, ģimenes savākšanu var izvērsties par īstu piedzīvojumu!

UZMANĪBU DETAĻĀM

Svētki vienmēr sākas ar telpas iekārtošanu. Skaistās eglītes tērpjas labākajos tērpos: oriģināli Ziemassvētku rotājumi, serpentīns, vizulis. Pie logiem var piekārt vītnes, lai dalītos labā garastāvoklī ar garāmgājējiem. Vēl viena lieliska iespēja logiem ir tematiskās uzlīmes, tās izskatās ļoti jauki un neatstāj pēdas. Spilgti baloni zem griestiem piešķirs vieglumu. Starp citu, balonos var ielikt nelielas papīra lapiņas ar vēlējumiem – laba ideja tiem, kam patīk sarūpēt pārsteigumus mīļajiem.

KĀDI BĒRNU SVĒTKI BEZ kārumiem?

Bērns ģērbies kā Ziemassvētku vecītis

Svētku noformēšana ir atsevišķs jautājums. Vecgada vakarā uz galda būs piemērotas dekoratīvas sveces, mazi skujkoku pušķi, kas dekorēti ar rotaļlietām vai bantēm. Vēlams izvēlēties arī neparastus ēdienus: šķīvji un glāzes ar svētku simboliku patiks gan bērniem, gan lielākiem bērniem.

VISS ĢĒNIĀLS IR VIENKĀRŠI!

Lai pievienotu noskaņojumu, varat izmantot Jaungada piederumus un visiem izdalīt smieklīgas brilles, cepures, cepures vai pat viltus ūsas. Ļoti jocīgi izskatīsies, ja ūsas un bārda tiks pie jaunākā ģimenes locekļa, mamma ietērps košā parūkā, bet tētim būs tas gods uzvilkt klauna degunu. Smiekli, smaidi un jautras fotogrāfijas ir garantētas, un bērniem šis vakars noteikti paliks atmiņā kā viens no maģiskākajiem dzīvē!

NEAIZMIRSTI PAR DĀVANĀM

Dāvanu Pele Negaidīti pārsteigumi zem Ziemassvētku eglītes būs patīkami papildinājumi galvenajai dāvanai no Ziemassvētku vecīša. Rotaļlietas nākamā gada simbola formā ir abpusēji izdevīga iespēja, galvenais ir tās skaisti iesaiņot iesaiņojamā papīrā vai dāvanu kastītēs.

PIEVIENOJIET SVĒTKIEM  NEDAUDZ JAUTRUMU

Klusas mājas pulcēšanās vienmēr ir aktuālas, bet kāpēc gan neatkāpties no tradīcijām un neizdomāt ko jaunu? Bērni ir ļoti viegli un labprāt pieņem visnegaidītākās idejas.

PIRATU STILA BĒRNU BALLĪTE

Kā būtu, ja zem koka būtu īsta dārgumu lāde? Un paši ballītes dalībnieki nomainīs skaistus tērpus pret vestēm un galvas saitēm ar galvaskausiem? Tā izvērtīsies ļoti jautra un neparasta Jaunā gada tikšanās – bērniem patīk piedzīvojumu gars! Atliek pievienot kādu atbilstošu apkārtni - zilus, baltus un melnus balonus, karogus, jautrus komplektus fotosesijām, un pirātu kuģa atmosfēra gatava!

JAUNAIS GADS - KARSTI SVĒTKI

Meitene ar dāvanu

Bērni noteikti būs pārsteigti, ja pie galda viņus sniegpārsliņu un sudraba vizulis vietā gaidīs īsti vasarīga atribūtika. Garšīgi piena kokteiļi glāzēs ar salmiņiem, smieklīgi tērpi šortu un T-kreklu veidā, ziedu kaklarotas un krelles. Kāpēc gan nedāvināt saviem mīļajiem tveicīgu ballīti tveicīgajā ziemā? Kā dekoratīvie elementi ir piemērotas papīra krāsainas vītnes, baloni, neparasti piepūšamie paliktņi brillēm.

IDEĀLS LAIKS, LAI BŪT GUDRU

Bērnu sacensības

Vecākiem bērniem labākā Jaungada dāvana būs svētki kvestu stilā. Vecāki jau iepriekš sagatavo interesantus uzdevumus, mīklas, viktorīnas, un bērni kopīgi risina uzdevumus un saņem balvas par pareizām atbildēm. Dāvanas Jaungada suvenīru, Oskara figūriņu vai medaļu veidā ar uzrakstu "Gudrākais" paliks kā piemiņa no neparastas Jaungada tikšanās.

JAUNAIS GADS AR BĒRNIEM - BRĪVDIENA BEZ ROBEŽĀM

Bērnus ir grūti turēt pie galda: viņiem pastāvīgi nepieciešama kustība. Labs lēmums ir Vecgada vakarā ar visu ģimeni iziet pastaigāties. Brauciet lejā no kalna ar ragaviņām vai slidotavu, iededziet dzirksteļus, sveiciet garāmgājējus Jaunajā gadā! Ja vecāki nolems sarīkot uguņošanu, bērni ideju labprāt atbalstīs, galvenais neaizmirst par drošības jautājumiem un visus darbus ar pirotehniku ​​uzticēt pieaugušajiem. Mazākajiem ģimenes locekļiem gaisa krekeri būs lieliska izklaide - svētku atribūtiku vari iegādāties Patiboom veikalā!

Bērni ar dāvanām

KATRS PIEAUGUŠAIS SIRDĪ IR BĒRNS

Nav jādomā, ka mūsdienu bērnus ir ļoti grūti iepriecināt. Vienmēr bērniem un pusaudžiem galvenais ir vecāku mīlestība un uzmanība. Rīkojot svētkus bērniem, pieaugušie ne vienmēr pamana, ka paši gūst lielu prieku no šī pasākuma. Interneta veikalā "Patiboom" iespējams iegādāties suvenīrus, dāvanas, Ziemassvētku rotājumus un visu pārējo, kas nepieciešams jautrai Jaungada ballītei. Ar "Patiboom" var sarīkot svētkus, kas būs neaizmirstami emociju ziņā un ekonomiski naudas izteiksmē.