Piegāde

Preču saņemšana mūsu birojā​
Iepriekš sazvanoties !
kontakttālrunis : (+371) 27 535 412
Rīga, Stabu iela 47, 2 stāvs, 1a - 3 kab.

Ja Jūs izvēlaties saņemt preces birojā, tad preci Jūs varat saņemt 3-5 darba dienu laikā (ja prece ir pieejama) kopš pasūtījuma veikšanas. Saņemšanas laiks ir norādīts ar nosacījumu, ja prece ir pieejama, un nauda ir ieskaitīta uzņēmuma kontā. Mēs Jums nosūtīsim e-pastu uz Jūsu norādīto e-pasta adresi, kā arī īsziņu uz Jūsu norādīto tālruni, kad preces būs gatavas saņemšanai. Pasūtījumus mēs uzglabājam 15 darba dienas; ja šajā periodā Jūs preces nevarat izņemt, lūdzam mūs informēt, sūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Lai saņemtu pasūtījumu, ir nepieciešams:

1. Pasūtījuma numurs

2. Personu apliecinošs dokuments (pase vai eID karte).

3. Ja pasūtījumu saņems cita persona – norādiet to, veicot pasūtījumu vai sazinieties ar mums kontakttālrunis + 371 27535412 vai e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..