Atjaunots

ATJAUNOTS: Šie ir produkti, kas ir tikuši atgriezti to atgriešanas termiņa laikā, vai produktus, kas laiku pa laikam ir tikuši izmantoti prezentācijām; daži ir pārdoti ar kādu iepakojuma bojājumu vai oriģinālajā iepakojumā, kas ir ticis atvērts. Visi produkti ir tikuši pārbaudīti, iekļauta to oficiālā zīmola garantija un tie ir nevainojamā darba kārtībā. Atkarībā no to stāvokļa, tie ir iedalīti kā:
A+/ Perfekti

A+/ Perfekti: produkti ir perfektā stāvoklī, to oriģinālais iepakojums var būt ticis atvērts vai aizstāts ar citu iepakojumu, kas ir ļoti labā stāvoklī.

A/ Kā jauni

A/ Kā jauni: produkti kas ir perfektā, gluži kā jaunā stāvoklī, to oriģinālais iepakojums var būt ticis atvērts, tiem ir kāds bojājums vai to iepakojums var būt aizstāts ar citu iepakojumu.

B/ Ļoti labi

B/ Ļoti labi: produkti ir ļoti labā stāvoklī ar iespējamiem viegli estētiskiem defektiem, tie perfekti funkcionē un to oriģinālais iepakojums var būt ticis atvērts vai ar kādu bojājumu.

C/ Labā stāvoklī

C/ Labā stāvoklī: produkti ir labā stāvoklī, ar iespējamiem estētiskiem defektiem, bet perekti darbojas, to oriģinālais iepakojums var būt ticis atvērts vai ar kādu bojājumu.

D/ Korekti

D/ Korekti: Produkti ir korektā stāvoklī, ar iespējamiem estētiskiem defektiem vai trūkstošiem piederumiem, perfekti darbojas un to oriģinālais iepakojums var būt ticis atvērts vai ar kādu bojājumu.