Bērnu Dušas Želeja un Šampūns

Preces platums: 6CM
Preces augstums: 16CM
Preces svars: 0.327KG

Ja Jums rūp Jūsu bērnu āda, bērnu dušas želejai un šampūnam noteikti ir jābūt Jūsu mājas vannas istabā. Šī dušas želeja ir ideāli piemērota bērnu un jaundzimušo matiem, jo tā ir hipoalergēniska un pasargās viņu ķermeņa un galvas ādu. Satur 90 % dabīgo sastāvdaļu (daži no tiem ir ekoloģiskās lauksaimniecības produkti), tādas, kā aloe vera, auzas un kliņģerīte. Tai ir fizioloģiskais pH līmenis, lai paaugstinātu aizsardzību un neizraisītu kairinājumus uz ādas. Dermatoloģiski testēts, ne uz dzīvniekiem. Nesatur sulfātus, monodaļiņas, krāsvielas, parabēnus, ftalātus, alergēnus, ĢMO un MIT. Aptuvenais tilpums: 300 ml.

Atpakaļ uz: Mazgāšana